Bent u op zoek naar de perfecte organisatie en locaties voor uw trainingskamp dan kunnen wij u daarbij helpen.

Met al meer dan 30 jaar ervaring als voetbaltrainer weet ik als geen ander hoe belangrijk teambuilding is binnen een groepsproces.
Het is ideaal om enkele dagen met jouw spelersgroep weg te zijn, in een andere omgeving, om daar elkaar nog beter te leren kennen.

Wij verzorgen trainingskampen in Wijchen (Gelderland).
Verschillende verenigingen hebben al gebruik gemaakt van onze organisatie, waaronde zaterdag TOP klasser Sportclub Genemuiden, zaterdag 2e klasser A.F.C. Amsterdam en Fortuna Sittard.
Zij waren zeer te spreken over de ontvangst, de verzorging, het hotel en de accommodatie waar zij de trainingen en wedstrijd hebben afgewerkt.

U hoeft dus niet naar het buitenland af te reizen. Nederland heeft een aantal prachtige sportlocatie waar alles wat u nodig hebt binnen een straal van enkele kilometers voorhanden is.

Het hotel ligt nabij een groot recreatie-(Berendonck) en bosrijk natuurgebied (St. Walrick).
Hier is volop watersport en buitensport mogelijk is. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om uw team in optimale omstandigheden voor te bereiden op de start of het vervolg van de competitie.

Wij kunnen gebruik maken van verschillende sportaccommodaties.
De voetbalvelden van v.v. Alverna en s.v. A.W.C. grenzen aan het hotel.
Ook de practige accommodatie van sc. Woezik is een optie.

Door onze ruime ervaring binnen de voetballerij en met trainingskampen, kunnen wij u verzekeren van een succesvol trainingskamp.

Wij kunnen diverse extra ontspannings- mogelijkheden verzorgen zoals een Ski- of golfclinic.
Of wat dacht u van een sportieve tocht door de omgeving van Wijchen, het land van Maas & Waal, Rijk van Nijmegen of Groesbeek, op de mountainbike?
Zo kunt u met uw team ontspannen en sportief bezig zijn.
Ook zijn er volop uitgaansmogelijkheden in Wijchen (2 km.) en Nijmegen (5 km.)
Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op?

Referentie Peter van Vossen (trainer Fortuna Sittard en oud international) en Jeffrey Kooistra (assistent trainer Fortuna Sittard en oud-profvoetballer)
Wij hebben met onze selectie een perfect trainingskamp gehad in Wijchen. De combinatie met het hotel en de voetbalvelden direct ernaast gelegen, is ideaal. Je loopt de deur uit en je staat op het voetbalveld. Bovendien is het recreatiegebied De Berendonck op loopafstand voor een wandeling of work-out. De voorbereidingen (reservering, programma, oefenwedstijden plannen met lokale voetbalclubs) in samenwerking met Ton Kosterman van www.kosterman-sportencoaching verliepen prima. Het ontbijt, lunch en diner in het hotel waren eveneens goed verzorgd en smaakvol. Tevens was er een ideale ruimte in het hotel beschikbaar voor besprekingen, massage en materiaalopslag. Bovendien was er wasruimte beschikbaar. 

Kortom niets dan lof; wij zouden hier zeker nog eens terugkomen!