Visie:
Door onze ruime opleiding, kennis en ervaring binnen de voetballerij, in zowel binnen- als buitenland kunnen wij jou verzekeren van een onvergetelijke, leerzame maar vooral ook plezierige voetbalbelevenis.

De visie die ik heb ontwikkeld komt vanuit een actieve voetbalopleiding op het hoogste niveau bij de jeugd, 28 jaar trainerservaring bij zowel jeugd als senioren en de vele opleidingen die ik heb gevolgd.

Ik heb binnen de K.N.V.B. alle opleidingen doorlopen t/m UEFA-A, dit is de licentie die de bevoegdheid geeft t/m assistent betaald voetbal werkzaam te mogen zijn.

Ik kan dan ook wel zeggen dat ik de Zeister Visie eigen heb gemaakt en kennis heb van deNederlandse Voetbalschool.

Ook heb ik de opleiding “VoetbalConditietraining” bij Raymond Verheijen gevolgd, in mijn ogen is hij de specialist (inspanningsfysioloog) op dit gebied binnen de voetballerij.

Daarnaast heb ik ook een opleiding “Techniektraining” bij Rene Meulensteen gevolgd, hierdoor mag ik me R.M.A. coach noemen, R.M.A. staat voor Rene Meulensteen Academie.

Rene heeft jaren lang samengewerkt met Wiel Coerver, de Coerver methode heeft hij doorontwikkeld in de “Moves & Skills. Rene was jaren lang assistent-trainer van Sir Alex Ferguson bij Manchester United.

Binnen de voetballrij sta ik bekend en heb ik me bewezen als een peoplemanager.

Ik vind het belangrijk dat je het sociaal pedagogische aspect, de persoon achter het gezicht, niet uit het oog mag verliezen.

Ieder individu heeft kwaliteiten, de kwaliteit van elke trainer moet zijn deze te ontdekken en te ontwikkelen door het geven van persoonlijke aandacht.

Zoals je kunt lezen mag ik wel zeggen dat ik een meerwaarde zal zijn voor jouw ontwikkeling op Technisch, Tactisch, Fysiek en Mentaal vlak.

Door deze ruime ervaringen en de vele genoten opleidingen heb ik mijn eigen visie ontwikkeld, een visie welke het complete ontwikkelings-/ opleidingsplan omvat en dat ik graag met jou wil delen.

Door onze eigen visie uit te dragen onderscheiden wij ons van alle andere voetbalactiviteiten.

Wil je getraind worden door een ervaren en succesvolle voetbaltrainer-coach, jonge ambitieuze, ervaren en succesvolle voetbaltrainers uit deze regio?

Kies dan voor een van onze vele voetbalactiviteiten, schrijf je in of vraag om informatie.